Dykmeyer meubels

Dykmeyer is een merk van De Machinekamer, ontstaan vanuit de liefde voor buisframe meubels. Zo'n 15 jaar geleden is De Machinekamer begonnen met het opknappen van buisframe stoelen, die als warme broodjes over de toonbank gingen. Met de jarenlange kennis van materialen en ontwerpen in huis kwam het idee om zelf meubels te ontwerpen. Zo is de collectie ontstaan. Meubels met de hoge kwaliteit en verfijnde afwerking die we Machinekamer-waardig vinden. Kom gerust eens langs in één van de showrooms (Zaandam en Utrecht), dan laten we je het graag zien.

Bekijk de Collectie bij De Machinekamer

Buisframe specialist

Vandaag de dag is de buisframe stoel nog steeds prominent aanwezig in De Machinekamer en kunnen we ons met recht de buisframespecialist noemen. Onze collectie Dykmeyer stoelen bestaat uit de Buisert en de De Purmer stoel, waarvan de laatste beschikbaar is met of zonder bakelieten armleuning. De stoffering van de stoelen is naar wens uit te kiezen. Dan is er ook nog de De Zwaan fauteuil, een buisframe design fauteuil met slede frame. Dit pootloze frame heeft een comfortabel verend vermogen. Er zijn bijpassende voetenbanken beschikbaar.

Jops collectie

Naast de buisframe stoelen is er de Jops collectie: een collectie industriële krukken, barkrukken, werkstoelen en barstoelen. Allen kenmerkend in hun industriële vormgeving én zoals hoort bij een werkstoel, verstelbaar. Alle krukken zijn in de hoogte verstelbaar en bij de barstoelen zijn ook de zitting en rugleuning te verstellen.

Bekijk de collectie